Παπαδογιάννης: Δεν είναι αυτοσκοπός η 3η θέση

Αστέρας Μανολιόπουλου | 19 Μαρτίου 2017, 14:47

Στα προβλήματα ιώσεων που προέκυψαν στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό στάθηκε ο Χρήστος Παπαδογιάννης, αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (18/03).

Αναφορικά με τη “μάχη” της 3ης θέσης ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο athlitiko.gr: «Ήταν ένα ματς το οποίο το είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα, δυστυχώς όμως μετά την Τετάρτη είχαμε πολλά προβλήματα με παιδιά τα οποία ήταν εμπύρετα, με 39 και 40 πυρετό. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους αντικαταστήσουμε, γιατί και τα δύο παιδιά που ξεκινήσανε και οι δύο που ήταν στον πάγκο ήταν κι αυτοί εμπύρετοι. Ο Πανακρωτηριακός είναι μία ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί τέτοια ματς. Θεωρώ ότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν κάναμε γκολ ήταν δύσκολα στη συνέχεια, γιατί όσο πέρναγε η ώρα δεν μπορούσαμε να έχουμε τρεξίματα και ο αντίπαλος μπορούσε κάλλιστα με το σκορ υπέρ του να διαχειριστεί το παιχνίδι. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς, θα κοιτάξουμε όλη την εβδομάδα πώς θα συνέλθουμε και θα συνεχίσουμε».

Για το αν αποτελεί στόχος η κατάκτηση της 3ης θέσης: «Δεν το έχουμε αυτοσκοπό για την 3η θέση, αλλά όσο πιο ψηλά βρεθούμε θα είναι καλύτερα. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολλά προβλήματα τελευταία τα οποία δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε, γιατί είναι προβλήματα από ιώσεις και απροπονησία. Αν ήμασταν προπονημένοι θα είχαμε καλύτερη παρουσία και σήμερα (χθες)».

 

Rabona ad