Παπαδογιάννης: Χρειαζόμαστε μία νίκη που θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση

Δόξα Παχ. | 2 Οκτωβρίου 2017, 21:34

Μία νίκη χρειάζεται η ομάδα του για να πάρει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια όπως δήλωσε στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης ο Χρήστος Παπαδογιάννης, μετά το ματς με το ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι η Δόξα πήγε σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και των απουσιών που είχε.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός, έχει κρατήσει τον βασικό κορμό τον περσινό και είναι η ομάδα που δείχνει και στα παιχνίδια μία διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς πέρα από τα προβλήματα που είχαμε, για να μην τα αναφέρω ήταν αρκετά, έχουμε και το πρόβλημα το ότι πρέπει να δουλέψουμε το ψυχολογικό κομμάτι. Ευελπιστώ ότι από την επόμενη εβδομάδα που το πρόγραμμά μας “λασκάρει”, θα γυρίσουν και οι τραυματίες και έτσι θα μπορέσουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Χρειαζόμαστε μία νίκη που να μας δώσει την ψυχολογική ώθηση. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίσουμε, εκτός από το σημερινό (χθεσινό), που ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και ήμασταν λίγο στο μισό γήπεδο και με τη λογική ό,τι πάρουμε αν βγούμε σε κάποια κόντρα. Αν είχαμε τα παιδιά που λείπανε πιθανόν να ήταν διαφορετική η διάταξή μας. Λόγω όμως του αντιπάλου και των απουσιών έπρεπε και εμείς να πάμε σε διαφορετικό ματς».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis