Παπαδάκης: Ξαφνικά οι 8 εβδομάδες προετοιμασίας γίνονται 11

Πλατανιάς | 19 Αυγούστου 2016, 11:04

Το athlitiko σε μια προσπάθεια να αναλύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις συνέπειες που προκύπτουν από την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος μίλησε με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Πλατανιά, Λεωνίδα Παπαδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης γυμναστής αναλύει λοιπόν τις συνέπειες που προκύπτουν από αυτή την απόφαση, λέγοντας κάτι πολύ σημαντικό και ειδικότερα ότι, «αυτές είναι αποφάσεις οι οποίες παίρνονται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο κύριος παράγοντας που είναι ο ποδοσφαιριστής».

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του Λ. Παπαδάκη στο athlitiko έχουν ως εξής: «Φυσικά και μας επηρεάζει η αναβολή γιατί έχουμε κάνει το σχεδιασμό μας, προσπαθώντας για 8 εβδομάδες να ετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές για όλη τη σεζόν και ξαφνικά αυτές οι 8 εβδομάδες γίνονται 11. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούσαμε να αποφορτίσουμε τους ποδοσφαιριστές για να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι. Δεν θα ήμασταν 100% έτοιμοι στην πρεμιέρα γιατί προσβλέπουμε οι ποδοσφαιριστές μας να φορμαριστούν κατά την εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου και να έχουν μεγάλη διάρκεια. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα… Νομίζω ότι αυτές είναι αποφάσεις οι οποίες παίρνονται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο κύριος παράγοντας που είναι ο ποδοσφαιριστής… Εμείς είμαστε σε διαδικασία προσμονής κι αναμονής για να μπορέσουμε ν’ αναδείξουμε τις δυνατότητές μας και να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος αλλά απ’ ό,τι βλέπουμε αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη. Θα προσπαθήσουμε να καθησυχάσουμε τα παιδιά και να μπορέσουμε να τους δώσουμε κίνητρα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προκειμένου να μη σταματήσουμε τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει και να μη χάσουμε τα πλεονεκτήματα που έχουμε αποκτήσει έως τώρα».

Για το πώς κύλησε η περίοδος της προετοιμασίας: «Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τα παιδιά. Αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, τους είχαμε από την προηγούμενη χρονιά, οπότε ήξεραν τον τρόπο δουλειάς μας όσον αφορά το προπονητικό τιμ και ειδικότερα τη φιλοσοφία του κόουτς, το τι ζητάμε και τη δική μου (φιλοσοφία) στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Τώρα είμαστε σε μια διαδικασία που η ομάδα έχει εκσυγχρονιστεί όσον αφορά τον εξοπλισμό της. Έχουμε τη δυνατότητα διαρκούς παρακολούθησης των ποδοσφαιριστών μας χάρη σε ένα νέο μηχάνημα το οποίο το πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα και με το οποίο εκτινάσσεται η προπονητική διαδικασία σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad