Παπαδάκης: Το ντέρμπι θα κριθεί στο πάθος των ποδοσφαιριστών

Παλαιόχωρα | 3 Φεβρουαρίου 2017, 23:27

Για πρώτη φορά θα βρεθεί απέναντι στην πρώην του ομάδα, τον Πανακρωτηριακό, για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου τίτλου της Κυριακής (5/2), ο προπονητής της Παλαιόχωρας Βασίλης Παπαδάκης.

Ο τεχνικός της σεληνιώτικης ομάδας αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο τόνισε στο athlitiko ότι αυτό θα κριθεί για την ομάδα που θα έχει το μεγαλύτερο πάθος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είναι ένα ματς που θα επιδράσει σημαντικά την ψυχολογία τόσο για το νικητή, όσο και για τον ηττημένο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του: 

“Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, αλλά πρωτίστως είναι ένα ματς που θα επιδράσει στη ψυχολογία του νικητή και του ηττημένου. Σε ότι έχει να κάνει με εμάς, η νίκη είναι φυσικά ο στόχος, καθώς θα μας φέρει για πρώτη φορά στην κορυφή.

Τα ”θέλω” μας είναι πολύ ισχυρά για αυτό το παιχνίδι, είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας, που γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι στην Παλαιόχωρα.Τα ντέρμπι κρίνονται κυρίως στο πάθος και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μου, θα δώσουν τη ψυχή τους. Είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει εξάλλου, αφού εκτός από τα αγωνιστικά χαρίσματα είναι και μεγάλοι μαχητές.

Σίγουρα τα μεταξύ μας ματς θα είναι καθοριστικά, αλλά όπως ήδη έχει αποδειχτεί, πολλά θα κριθούν και στα άλλα παιχνίδια, αφού ήδη έχουν χαθεί βαθμοί και για τους δύο. Ο όμιλος τίτλου έχει πολλές καλές ομάδες και αυτό σε συνδυασμό με την πίεση της νίκης, κάνει κάθε παιχνίδι δυσκολότερο”.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad