Παπαδάκης: Στόχος η ΕΑΧ να είναι στις ομάδες για άνοδο

Χάντμπολ 19 Νοεμβρίου 2022, 20:02

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του την οποία χαρακτήρισαν αγχωτική δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Αρη Νίκαιας ο Μανώλης Παπαδάκης.

KTEO Κρήτης

Ο προπονητής της ΕΑΧ Χανιά απέδωσε στο άγχος και στην έλλειψη πειθαρχίας το γεγονός πως μία διαφαινόμενη άνετη νίκη εξελίχθηκε σε θρίλερ, το οποίο παρ’ όλα αυτά είχε αίσια έκβαση.

Σύμφωνα με τον Παπαδάκη ο στόχος για την ΕΑΧ είναι πρωταγωνιστικός καθώς όπως είπε στο athlitiko, η ομάδα του θα επιδιώξει να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 .

«Σίγουρα απίστευτο», παραδέχτηκε πως ήταν το φινάλε του αγώνα ο Χανιώτης προπονητής με τα δύο καθοριστικά γκολ της Σπανουδάκη, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Ηταν ένα παιχνίδι όπου μπήκαμε πολύ δυνατά και σωστά. Στην πορεία δείξαμε ότι θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα, κυρίως στο θέμα πειθαρχίας. Αφήσαμε το άγχος να μας καταβάλλει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αλλαγές στην άμυνα μας πίεσαν ιδιαίτερα, σίγουρα είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα ο Αρης Νίκαιας, ξέρουμε όλες τις παίκτριες από παλιά. Εχουμε δρόμο μπροστά μας και παλεύουμε για το καλύτερο. Στόχος είναι αν τα καταφέρουμε να είμαστε μέσα στις ομάδες για την άνοδο».

manolikakis

Rabona ad