Παπαδάκης: Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν χαρακτήρα

Χανιά | 14 Ιανουαρίου 2023, 19:40

Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, οπότε και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη επί του ΟΦΙ στέκεται στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι ο Βασίλης Παπαδάκης.

/Bella Pizza

Ο προπονητής της Κ19 των Χανίων τονίζει πως η ομάδα του θα ενισχυθεί κι άλλο την συνέχεια των ημερών προκειμένου να μπορέσει να δυναμώσει ποιοτικά αλλά και ποσοτικά.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει: «Σε ένα παιχνίδι που ήρθαμε σαν φαβορί με βάση τη βαθμολογία και την μέχρι σήμερα εικόνα των ομάδων, αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, μη μπορώντας να δημιουργήσουμε σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση από το ταξίδι, αφού ήταν μια πολύωρη διαδρομή από τη μια άκρη της Κρήτης στην άλλη. Στα πρώτα 30′, αν και είχαμε τον έλεγχο κινδυνεύσαμε κυρίως από μακρινά σουτ του αντιπάλου, ωστόσο σταδιακά βρήκαμε τις κινήσεις και τις συνεργασίες μας στον αγωνιστικό χώρο, ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοση μας. Στο β’ μέρος, είχαμε πλήρη υπεροχή και με οδηγό την ποιότητά μας, καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε ένα δύσκολο όπως εξελίχτηκε παιχνίδι.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν χαρακτήρα και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, γιατί όπως και να εξελίσσεται ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι προσηλωμένος, να έχεις υπομονή κι επιμονή! Εμείς τα είχαμε και αυτό ήταν το κύριο συστατικό που μας οδήγησε στη νίκη. Γενικότερα αυτές τις μέρες είμαστε σε μια διαδικασία ανασύνταξης, έχουν έρθει κάποια παιδιά και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κι άλλα τις επόμενες μέρες, για να ενισχύσουμε ποιοτικά και ποσοτικά το ρόστερ μας. Είμαι σίγουρος πως κάθε βδομάδα θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, με κύριο στόχο πάντα την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Θέλουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να βοηθήσουμε μακροπρόθεσμα την ΠΑΕ Χανιά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad