Παπαδάκης: Με πολλή δουλειά και πολλή προσπάθεια για τον στόχο μας

Παλαιόχωρα | 20 Μαρτίου 2017, 18:12

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Άρη Σούδας, όπου όπως σημείωσε είχε απόλυτη επιτυχία το πλάνο της ομάδας που περιλάμβανε πίεση στην αντίπαλη άμυνα και άμεσο ποδόσφαιρο, δήλωσε ο Βασίλης Παπαδάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής της Παλαιόχωρας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο athlitiko.gr επισήμανε ότι η ομάδα του συνεχίζει το “κυνήγι” του στόχου της με πολλή δουλειά και πολλή προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για εμάς ήταν άλλο ένα καθοριστικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα εδώ και ένα ολόκληρο γύρο έχει δείξει ένα καταπληκτικό πρόσωπο, έχοντας μόνο νίκες και μία ισοπαλία. Από την αρχή πιστέψαμε ότι αυτό το παιχνίδι για εμάς θα είναι πολύ ιδιαίτερο, ήταν πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε συνθήκες με αέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί η πίεση που δώσαμε στην αντίπαλη άμυνα και το άμεσο ποδόσφαιρο που προσπαθήσαμε να παίξουμε έτσι ώστε να μην προλάβουν να οργανωθούν και να μπορέσουν να μας αντιμετωπίσουν είχαν 100% επιτυχία. Είναι μία ομάδα (ο Άρης Σούδας) πολύ δουλεμένη, μία πολύ δύσκολη ομάδα κι όταν της δώσεις χρόνο κάνει πάρα πολύ καλή άμυνα. Οπότε εμείς επιλέξαμε να είμαστε όσο μπορούμε πιο άμεσοι επιθετικά, τα καταφέραμε, κάναμε πάρα πολλές φάσεις, πετύχαμε τέσσερα γκολ, που ο Άρης νομίζω ότι δεν έχει δεχτεί πάνω από δύο γκολ σε παιχνίδι φέτος και είχαμε και δύο δοκάρια. Είμαι υπερευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, όπως και γενικότερα από την ομάδα. Ο στόχος μας είναι γνωστός και συνεχίζουμε γι’ αυτόν, με πολλή δουλειά και πολλή προσπάθεια και δεν νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα που μπορούν να μας σταματήσουν αυτή την πορεία».

Για το αν είναι το “κλειδί” για την Παλαιόχωρα στα παιχνίδια της να βάζει γρήγορα γκολ ώστε να μην έχει στη συνέχεια προβλήματα: «Σίγουρα το γρήγορο γκολ, όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος θα παίξει αμυντικά, όπως είναι όλες σχεδόν οι ομάδες που παίζουν με την Παλαιόχωρα, είναι πάρα πολύ σημαντικό κι όταν το καταφέρεις διευκολύνεις τα πράγματα. Βέβαια έχουμε πάρει πάρα πολλά παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να μάθεις να έχεις υπομονή κι επιμονή και νομίζω ότι και στα δύο αυτά κομμάτια η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή».

 

Estrella