Παπαδάκης: Εκλεισε ένας πολύ δύσκολος κύκλος 4 μηνών στην Κ19

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2023, 21:11

Την άποψη ότι με το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος για την ομάδα των Χανίων στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2 εξέφρασε ο Βασίλης Παπαδάκης.

/Bella Pizza

Ο Χανιώτης τεχνικός τοποθετήθηκε μετά την ήττα της ομάδας του από την Κηφισιά με σκορ 2-1 στο Βαρύπετρο, αναγνωρίζοντας πάντως ότι ήταν καλύτερη αλλά και πως δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Σήμερα για εμάς έκλεισε ένας πολύ δύσκολος κύκλος, μια περίοδος 4 μηνών με υπερπροσπάθεια και κατάθεση ψυχής από τα παιδιά μας. Καταφέραμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις αν και στα περισσότερα ματς, όπως και σήμερα, δεν είχαμε λύσεις και μόλις 2 ή 3 αλλαγές. Εκτιμώ πως με τις προσθήκες που έχουν δρομολογηθεί, καθώς από τις δοκιμαστικές προπονήσεις που κάνουμε έχουν ήδη επιλεγεί κάποια παιδιά και ξεκινάνε προπονήσεις μαζί μας από την Δευτέρα, θα έχουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα, που δίκαια είναι στην πρώτη θέση και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς».

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad