Παντέλης: Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου

Χανιά | 25 Μαρτίου 2017, 22:56

Στην ανωτερότητα της Λαμίας, αλλά και στο γεγονός ότι η Χανιώτικη ομάδα έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο στάθηκε ο Νίκος Παντέλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την Λαμία και την ήττα της Χανιώτικης ομάδας με 2-1:

«Καταρχάς να συγχαρώ την Λαμία για την νίκη της και να της ευχηθώ ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Βρήκαμε την Λαμία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά είναι από αυτά τα παιχνίδι που θεωρώ ότι η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να κερδίσει.

Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι είχαμε την επιτυχία να προηγηθούμε, από εκεί και πέρα όμως αφενός η αποβολή και αφετέρου το πέναλτι το οποίο γίνεται, γιατί αυτά τα πέναλτι γίνονται και στους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου, βρεθήκαμε στο 1-1 και σχεδόν παίξαμε κάπου 60-65 λεπτά με 10 παίκτες, ήταν φυσιολογικό γιατί παίζαμε με μια ομάδα που η ποιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι εκτός από μια δύο φορές.

Θα δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ το παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα ήθελα να πω και στην πόλη των Χανίων πως θα πρέπει να εμπιστευτούν αυτή την ομάδα, να την βοηθάνε στο γήπεδο γιατί έχει πάρα πολλά προβλήματα και θα πρέπει να βοηθηθεί και από τον κόσμο και από τους τοπικούς παράγοντες για να μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και γενικά για την φιλοξενία και εύχομαι στην ομάδα της Λαμίας ότι καλύτερο.»

Για το αν θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ανέβει η Λαμία στην Super League: «Σίγουρα, δε θα μιλήσω σαν πρώην προπονητής, αλλά ίσως είναι για την Λαμία η καλύτερη συγκυρία, έτσι όπως λειτουργεί, έχει ευημερία, έχει οικονομική άνεση και θεωρώ γενικά όχι μόνο η Λαμία, αλλά και άλλες επαρχιακές ομάδες θα πρέπει να βγουν στην Super League και θα πρέπει κάπως να φύγει το ποδόσφαιρο από το κέντρο της Αθήνας, γιατί νομίζω ότι η επαρχία δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν γενικά στην χώρα, νομίζω ότι είναι καλό για το ποδόσφαιρο ομάδες από την επαρχία που εκπέμπουν ευημερία, έχουν φανατικό φίλαθλο κόσμο, επιβάλλεται να είναι στην Super League.»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards