Παντέλης: Πάλι στο ίδιο έργο θεατές

Χανιά | 8 Μαρτίου 2017, 18:39

Στις απουσίες των βασικών παικτών του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Παντέλης λέγοντας ότι το παιχνίδι στην Καρδίτσα χάθηκε με παρόμοιο τρόπο όπως και με τον Αγρ. Αστέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του ΑΟΧ στις δηλώσεις του:

«Είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές, εννοώντας ότι όπως και με τον Αγροτικό Αστέρα δεχτήκαμε πάλι δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Μπήκαμε κρύοι μπορώ να πω και δεν είχαμε δώσει μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις όπου βρέθηκε ξαφνικά μόνος του ο Κισκαμπάνης και δεχτήκαμε το γκολ. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά βέβαια για μας, ίσως είναι η πρώτη φορά που το λέω, αλλά ανασταλτικός παράγοντας είναι οι πολλές απουσίες που είχαμε γιατί δεν παίζανε σήμερα τέσσερις από τους θεωρητικά βασικούς παίκτες. Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα. Δεχτήκαμε πάλι ένα “κρύο” γκολ από αυτογκόλ όπως και την περασμένη Κυριακή, από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κάναμε και κάποιες φάσεις, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το γήπεδο ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Για μας έχει τελειώσει ήδη αυτό το παιχνίδι γιατί, όπως είπα και στα παιδιά, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό όπου πρέπει, πρώτα ο Θεός, να κερδίσουμε για να ανέβουμε βαθμολογικά και να μην έχουμε προβλήματα και ευελπιστώ για πρώτη φορά ίσως από τη μέρα που ήρθα ότι θα παίξουμε κομπλέ γιατί πλέον δεν υπάρχει κάποια τιμωρία και όλοι οι παίκτες που έλειπαν σήμερα θα γυρίσουν την Κυριακή. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Καρδίτσας και της εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία».

karta antonis garden
/psiloritischania