Παντέλης: Οι 37 βαθμοί είναι σα να έχουμε πάρει πρωτάθλημα

Χανιά | 13 Μαΐου 2017, 11:16

Η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής για τον Α.Ο. Χανιά χαροποιεί τα μέγιστα τον Νίκο Παντέλη. «Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί πραγματικά έχουν κάνει από την αρχή της περιόδου πολύ μεγάλη προσπάθεια με πολλά προβλήματα, όπως και στη διοίκηση και στους φιλάθλους», τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Καλλονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του ΑΟΧ είναι οι εξής:

«Θεωρώ πως για μας σήμερα ήταν η πιο σημαντική νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι την επόμενη. Το λέω αυτό γιατί φτάσαμε τους 37 πόντους και μαθηματικά η ομάδα παραμένει στη Β’ Εθνική. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί πραγματικά έχουν κάνει από την αρχή της περιόδου πολύ μεγάλη προσπάθεια με πολλά προβλήματα, όπως και στη διοίκηση και στους φιλάθλους. Δεν κάνουμε απολογισμό, δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Για εμάς είναι σημαντική μέρα γιατί όλοι είχαν την ομάδα των Χανίων πως θα πέσει κατηγορία, αλλά για μένα αυτοί οι 37 πόντοι είναι σαν να έχει πάρει το πρωτάθλημα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα της Καλλονής να βρει τον δρόμο της, γιατί είναι κρίμα κάποιες ομάδες για οικονομικά προβλήματα να φεύγουν από το πρωτάθλημα, γιατί μένει αρκετός κόσμος άνεργος. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της, να μπορέσει να ξαναβγεί στην πρώτη κατηγορία που είχε και πολύ καλή παρουσία.

Εμάς τώρα το μυαλό μας είναι να ξεκουραστούμε, γιατί από την Τετάρτη είμαστε μέσα στα καράβια. Έχουμε αλλάξει δύο καράβια, έχουμε ταξιδέψει σχεδόν 20 ώρες. Και τώρα 8 ώρες για Αθήνα και μετά πάλι Χανιά και καταλαβαίνετε ότι έχουμε γίνει θαλασσοπόροι.

Η Καλλονή ήταν καλύτερη, για να είμαστε ειλικρινείς. Κέρδισε η ομάδα που είχε κίνητρο. Απλά εμείς είμαστε πολύ αγχωμένοι και μια δικαιολογία είναι ότι δεν ξεκουράστηκε καθόλου η ομάδα, ήρθε κατευθείαν να παίξει. Αυτή είναι μια δικαιολογία που τα παιδιά την έχουν. Η Καλλονή ήταν καλύτερη, γιατί εκτός του ότι έχει καλούς και έμπειρους παίκτες, έπαιζε και χωρίς άγχος. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε κίνητρο, αλλά οι εντυπώσεις πήγαν στην ομάδα που δεν είχαν κίνητρο».

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΑΟΧ: «Τρέχει η διοίκηση, κερδίζουμε εμείς στους αγωνιστικούς χώρους, μας αφαιρούν τρεις βαθμούς, βρίσκουν λεφτά. Με όλα αυτά δεν έχει ηρεμία η ομάδα και γι’ αυτό το ότι η ομάδα έχει και μαθηματικά σωθεί είναι άθλος. Έχει πολλά προβλήματα η ομάδα και κυρίως οικονομικά».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania