Παντέλης: Μας επηρέασαν οι απουσίες

Χανιά | 5 Μαρτίου 2017, 20:58

Στις απουσίες των Βαρούχα, Αποστολόπουλου και Φουρλάνου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Παντέλης, δίνοντας την εξήγησή του για την ήττα στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού του ΑΟΧ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αυτό το παιχνίδι:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλε τον ρυθμό του και έφθασε δίκαια στη νίκη. Μας επηρέασαν οι απουσίες των παικτών, γιατί όντως έχουμε ένα μικρό ρόστερ. Ειδικά αυτές οι τρεις απουσίες, Βαρούχας, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, παίκτες που είναι βαρόμετρο στο δημιουργικό κομμάτι. Επιλέξαμε μία πιο αμυντική εικόνα, γιατί ξέραμε ότι ο Αγροτικός Αστέρας εδώ μέσα είναι πολύ δυνατός. Βέβαια, ερχόταν και αυτός από άτυχα αποτελέσματα και πέρασε ένα α’ ημίχρονο χωρίς να γίνει φάση. Εμείς με αμυντικούς σκοπούς και απλά σε μία κόντρα επίθεση κάναμε μόνο μία φάση για γκολ.

Μας επηρέασε που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, ιδιαίτερα επειδή το δεχθήκαμε πολύ νωρίς. Μετά ανοίξαμε το παιχνίδι, βάλαμε και δύο – τρία πιτσιρίκια να παίξουν, γιατί όπως σας είπα είναι μικρό το ρόστερ και δεν έχουμε τους έμπειρους παίκτες στον πάγκο. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ άσχημοι σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι και δεν κρατούσαμε μπάλα. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και νομίζω ότι έφτασε σε μία δίκαιη επικράτηση ο Αγροτικός Αστέρας. Είπα στους ποδοσφαιριστές, μη νομίζει κανείς ότι η ομάδα έχει σωθεί επειδή έχει μία διαφορά. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, είναι μία περίοδος που έχουμε πολλές τιμωρίες και έχουμε δύο ή τρεις παίκτες έξω με Καρδίτσα. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Δηλώσεις από flnews.gr

karta antonis garden
/psiloritischania