Παντέλης: Ίσως να είναι δίκαιος ο ένας βαθμός

Χανιά | 7 Μαΐου 2017, 21:37

Αν και στην αρχή της τοποθέτησής του ο Νίκος Παντέλης είπε ότι θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών που είχε η ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο στη συνέχεια των δηλώσεών του κατέληξε με την εκτίμηση ότι ίσως ο ένας βαθμός να είναι δίκαιος.

Ο προπονητής του ΑΟΧ είπε ότι η ομάδα του έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ μίλησε με καλά λόγια για την παρουσία του νεαρού Τουγλή, που έπαιξε πρώτη φορά βασικός.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θεωρώ ότι ποιοτικά σήμερα δεν έγινε ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Για εμένα η βασική αιτία ήταν πρώτα απ’ όλα το άγχος που είχαν και οι δύο ομάδες κι έπειτα οι άσχημες καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, με τη μεγάλη ζέστη και την υγρασία που είχε. Θεωρώ όμως ότι από το αποτέλεσμα αδικούμαστε και αδικούμαστε γιατί εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε στο δεκάλεπτο με δύο κλασικές ευκαιρίες να έχουμε να ανοίξει το σκορ και μετά να είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεχτήκαμε το γκολ, από εκεί και πέρα ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι στο πρώτο ημίχρονο και με τις εσωτερικές αλλαγές και με τις αλλαγές που είχαμε από τον πάγκο και θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι όπου ο ένας βαθμός ίσως και να είναι δίκαιος. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι εμείς έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή, ασχέτως αν –θα συνεχίσω να το λέω- για εμένα τα Χανιά δεν πρέπει να έχουν στόχο μόνο να μείνουν στην κατηγορία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε στο παιχνίδι που έρχεται το εκτός έδρας να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς ούτως ώστε και μαθηματικά να μείνουμε στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα να μπορέσουμε σε κάποια παιχνίδια να χρησιμοποιήσουμε και κάποια νεαρά παιδιά, όπως ο Τουγλής που έπαιξε σήμερα κι ήταν πολύ καλός, να τους δώσουμε την ευκαιρία και να δούμε και ποια παιδιά μπορούν να κάτσουν και την επόμενη χρονιά στον σύλλογο. Να δώσω συγχαρητήρια και στον Κισσαμικό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania