Παντέλης: Η νίκη ανήκει και στον Παπαβασιλείου

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2017, 20:01

Από το χώρο εξωτερικά των αποδυτηρίων του γηπέδου στο Μάλεμε παρακολούθησε την προσπάθεια της νέας του ομάδας ο Νίκος Παντέλης, που στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του ΑΟΧ μίλησε με καλά λόγια για τον προκάτοχό του Σάκη Παπαβασιλείου, ενώ παράλληλα είπε ότι είναι χαρούμενος που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

/Bella Pizza

«Ο κ. Παπαβασιλείου θεωρώ πως έκανε καλή δουλειά και νομίζω ότι σήμερα κάποια πράγματα από θέμα τακτικής, η νίκη ανήκει και στον προηγούμενο προπονητή γιατί ήταν τόσο καιρό εδώ. Βάρος όμως δεν αισθάνομαι και δεν δεν αισθάνομαι γιατί δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 58χρονος τεχνικός που κάνοντας μια πρώτη αναφορά για τη συνεργασία του με τον ΑΟΧ, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι, «για μένα τα Χανιά δεν πρέπει να λένε κάθε χρόνο ότι πάνε να σωθούν κλπ. Θεωρώ ότι επειδή είναι μια μεγάλη πόλη και από ποδοσφαιρικής πλευράς μπορώ να πω ιστορική, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε τα Χανιά να κάνουν κάτι καλύτερο από το να κυνηγάνε την σωτηρία. Είναι στο χέρι της διοίκησης και των φιλάθλων ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Νίκο Παντέλη είναι οι εξής:

«Πιστεύω ότι ευοδώθηκε να συνεργαστώ με τα Χανιά. Ηταν να γινόταν και πριν από 3-4 μήνες αλλά για κάποιους δικούς μου οικογενειακούς λόγους δεν μπορούσα να φύγω από την Αθήνα. Μου έκαναν μία πρόταση ο κ. Μελάς και ο κ. Μαυρονάσιος -για μένα είναι τιμητική γιατί η ομάδα των Χανίων είναι ιστορική ομάδα- την αποδέχτηκα γιατί θεωρώ ότι είναι βήμα στην καριέρα μου και γιατί μετά από ένα χρόνο ήθελα να ξαναγυρίσω στη Β’ Εθνική κατηγορία».

Για το αν παρακολουθούσε τη Φούτμπολ Λιγκ λόγω του ότι εργαζόταν στην Γ’ Εθνική: «Την παρακολουθούσα, βεβαίως και την παρακολουθούσα. Είχα δει και τα Χανιά αρκετές φορές στην τηλεόραση και πραγματικά αισθάνομαι όμορφα που έχω έρθει εδώ».

Για το πότε θα έχει μία καθαρή εικόνα για την ομάδα για να θέσει κι έναν καθαρό στόχο: «Για μένα τα Χανιά δεν πρέπει να λένε κάθε χρόνο ότι πάμε να σωθούμε κλπ. Θεωρώ ότι επειδή είναι μια μεγάλη πόλη και από ποδοσφαιρικής πλευράς μπορώ να πω ιστορική, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε τα Χανιά να κάνουν κάτι καλύτερο από το να κυνηγάνε την σωτηρία. Είναι στο χέρι της διοίκησης και των φιλάθλων ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

Για το αν είναι κάτι “ιδιαίτερο” για τον ίδιο ότι αντικαθιστά έναν προπονητή που είχε επιτυχημένο έργο: «Επειδή είμαι πολλά χρόνια στο χώρο από αυτή τη θέση έχω συναντήσει κι άλλες τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις και έχω φύγει κι εγώ πετυχημένος από κάποιες άλλες ομάδες. Σίγουρα ο κ. Παπαβασιλείου θεωρώ πως έκανε καλή δουλειά και νομίζω ότι σήμερα κάποια πράγματα από θέμα τακτικής, η νίκη ανήκει και στον προηγούμενο προπονητή γιατί ήταν τόσο καιρό εδώ. Βάρος όμως δεν αισθάνομαι και δεν δεν αισθάνομαι γιατί δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου. Ισα-ίσα, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι μπορεί να πάει πιο καλά. Είπα και στα παιδιά πριν από το παιχνίδι, πέρα από κάποια τακτικά θέματα, να μη νομίζουν ότι η ομάδα έχει σωθεί γιατί πολλές φορές στη Β’ Εθνική και ειδικά στο β’ γύρο λέω μία φράση κλισέ εγώ ότι μιλάνε και οι… μουγγοί στο ποδόσφαιρο, με την έννοια ότι όντως επειδή πρόκειται για μεγάλη ομάδα τα Χανιά και δεν το λέω για να κολακέψω κάποιον, νομίζω ότι όσο πιο ψηλά τερματίσουν τόσο το καλύτερο. Θα είναι παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά». 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad