Παντέλης: Δεν χάθηκε τίποτα, 3 βαθμούς θέλουμε

Χανιά | 30 Απριλίου 2017, 22:24

Παρά τη βαριά ήττα με 5-1 από τον Αιγινιακό ο Νίκος Παντέλης παραμένει ψύχραιμος όπως φάνηκε στις δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι ο ΑΟΧ θέλει ακόμα 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγινιακού. Δεν μπήκαμε καλά ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά δεν έχει χαθεί τίποτα. Εμείς θέλουμε ακόμη τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία», ήταν οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Α.Ο. Χανιά.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Από την άλλη, ο Γιάννης Βλάχος για τον Αιγινιακό σημείωσε τα εξής:

«Γίνανε πραγματάκια καλά σήμερα από την ομάδα… Όπως δεν απογοητευτήκαμε που δεχθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα 5 γκολ στα Τρίκαλα, έτσι δεν ενθουσιαζόμαστε σήμερα που συνέβη κάτι αντίστοιχο κι εδώ. Ήταν απλά τρεις βαθμοί. Το σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι την επόμενη εβδομάδα. Εκεί πρέπει να πάμε και να δείξουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του με αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή, ο τεχνικός του Αιγινιακού σημείωσε ότι, «εκτός από τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική. Έτσι είναι, το πολύ δύσκολο πρόγραμμα ήταν για εμάς στην αρχή που είχαμε αναλάβει με τον Κώστα τον Νικολαΐδη, περάσαμε εκείνο το πολύ δύσκολο κομμάτι του πρωταθλήματος. Ευτυχώς παραμείναμε ανταγωνιστικοί και βλέπετε ότι η ομάδα έχει πλέον στα χέρια της τη δυνατότητα να ορίζει την τύχη της».

Δηλώσεις από flnews.gr 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania