Παντελίδης: Ο Παράσχος είναι η αιτία που έγινα προπονητής

Πλατανιάς Αντίπαλοι Πλατανιά | 16 Μαρτίου 2017, 19:37

Τον Πλατανιά αντιμετωπίζει την Δευτέρα στα Χανιά ο Ηρακλής και ο τεχνικός του, Σάββας Παντελίδης, αναφέρθηκε τόσο στην προσεχή αναμέτρηση, όσο και στην (αήττητη) παράδοση που έχει με αντίπαλο τον Γιώργο Παράσχο.

Ο έμπειρος προπονητής του “Γηραιού” παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM 89,4”. Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του…

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Η απόσταση που έχει η ομάδα του Πλατανιά από τις θέσεις που οδηγούν στα play off, νομίζω τους δίνει την δυνατότητα να ελπίζουν. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, περιμένουμε έναν Πλατανιά όπως τον έχουμε δει μέχρι τώρα, μαχητικό, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι μια ομάδα που αν δεν είσαι πολύ προσεχτικός, θα πάθεις ζημιά.»

Για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Παράσχο: «Δεν το έχω μετρήσει ποτέ, είναι τέτοιες οι σχέσεις μας με τον Γιώργο. Ο Γιώργος ο Παράσχος είναι η αιτία που έγινα προπονητής. Το έχω ξαναπεί, είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο, είναι γεννημένος προπονητής και αγαπάει το ποδόσφαιρο πάρα πολύ.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad