Παντελίδης: Ενα κακό 10λεπτο ήταν αρκετό για να χάσουμε

Πλατανιάς | 21 Μαρτίου 2017, 1:03

Πικραμένος για την ήττα της ομάδας του από τον Πλατανιά δήλωσε ο Σάκης Παντελίδης. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Ηρακλή τα "έβαλε" με τη διαιτησία, χαρακτηρίζοντάς τον ως «παράγοντα», που κατά την άποψή του «επηρέασε το αποτέλεσμα».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναφορικά με τη βράβευση στον Γιώργο Παράσχο αρκέστηκε σε ένα λιτό, πλην πολύ ουσιαστικό σχόλιο, σημειώνοντας ότι είναι τιμή του που τον έχει γνωρίσει.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Ηρακλή:

«Συνήθως σε παιχνίδια εκτός έδρας που η ομάδα έχει τέτοια παρουσία σαν την δική μας παίρνει κάτι. Και νομίζω ότι σήμερα δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να πάρουμε κάτι περισσότερο ακόμα κι από 1 βαθμό. Αν εξαιρέσουμε ένα 10λεπτο στο β’ ημίχρονο που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δείξει τα καλά χαρακτηριστικά που έχει. Δεν τον αφήσαμε να ξεκινήσει να παίζει από πίσω και βγάλαμε 2-3 φάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Ενα κακό 10λεπτο ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι… Το μόνο που δεν θ’ ακούσετε από το στόμα μου είναι η λέξη απογοήτευση. Δεν χωράει στα αποδυτήριά μας. Με την εικόνα που έχουν τα παιδιά θεωρώ ότι το μέλλον μας ανήκει. Μπορεί να μην πήραμε τίποτα σήμερα, όπως και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια που πάλι αξίζαμε να πάρουμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν “αρκεί” για τον Ηρακλή να έχει ένα κακό 5λεπτο για να χάσει ένα ματς: «Ολες οι ομάδες έχουν ένα κακό 5λεπτο. Δεν είναι δυνατό να μην έχεις ένα κακό 5λεπτο μέσα σ’ ένα 90λεπτο. Ο Πλατανιάς σήμερα δεν είχε κακό 5λεπτο; Εκείνη τη στιγμή δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε στις 2-3 φάσεις που βγάλαμε, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιο τέρμα. Φαίνεται ότι έχουμε μια δυσκολία στο να σκοράρουμε, αλλά προσπαθούμε να δουλεύουμε καθημερινά προκειμένου να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις γι’ αυτό».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Για μένα όχι, γιατί μέχρι το 65’ περίπου δεν κινδυνεύαμε από πουθενά. Δεν υπάρχει καθαρή φάση για τον Πλατανιά, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Νομίζω ότι όταν για 65 λεπτά σταματάς τον αντίπαλο και δημιουργείς 2-3 φάσεις για να μπορέσεις να σκοράρεις είναι άδικο για μένα. Δεν μιλάω για τον παράγοντα που σίγουρα κατά την άποψή μου επηρέασε το αποτέλεσμα και δεν έχει να κάνει με τον Πλατανιά. Μπορεί να πήραμε ένα φάουλ στο α’ ημίχρονο και… μισό στο δεύτερο. Μπορεί κιόλας το δεύτερο να το πήραμε όταν είχε… λήξει το παιχνίδι. Εγώ που είμαι μπροστά βλέπω πάνω από 15-20 φάουλ που δεν δίνονται σ’ εμάς κι αντίστοιχα δίνονται στον Πλατανιά. Για τη φάση του πέναλτι δεν έχω άποψη και γι’ αυτό δε λέω τίποτα. Είναι πολύ μακριά και είναι αδύνατο να έχω κρίση, όπως και για κάποιες περιπτώσεις οφ σάιντ. Είμαι μακριά, δεν βλέπω. Αλλά, αυτά που βλέπω μπορώ να τα κρίνω. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να καταλάβω πώς ένας ποδοσφαιριστής που κρατάει και πέφτει κάτω δίνεται φάουλ έξω από την περιοχή, πώς ένας ποδοσφαιριστής που δέχεται αγκωνιά και σχίζεται το πρόσωπό του είναι κίτρινη κάρτα στα πρώτα λεπτά και αντίστοιχα εμείς στο πρώτο μαρκάρισμα δεχόμαστε κάρτα».

Για το αν εννοεί ότι “πάνε” να “ρίξουν” τον Ηρακλή: «Δεν ξέρω, απαντήστε εσείς. Εγώ λέω αυτό που βλέπω».

Για το αν αδικήθηκε ο Ηρακλής: «Τι εννοείτε, αδικήθηκε; Από ποιον; Εχω τα παράπονά μου από τους ανθρώπους που ήταν στη διαιτησία».

Για τη βράβευση από τον ίδιο στον Παράσχο: «Είναι τιμή μου που έχω γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο. Και θεωρώ και για σας ότι πραγματικά πρέπει να χαίρεστε που είναι εδώ».

Για το ότι τον κέρδισε για πρώτη φορά: «Κάποια στιγμή θα συνέβαινε». 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania