Παντελάκης: Να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο με ΟΦΗ

Χανιά | 28 Οκτωβρίου 2016, 15:16

Ο εκ των κορυφαίων στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, Νώντας Παντελάκης, τόνισε ότι η προσοχή είναι στραμμένη πλέον στον ΟΦΗ και στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο Χανιώτης αμυντικός που από τα φιλικά του καλοκαιριού φάνηκε ότι θα υπολογίζεται φέτος σαν βασική μονάδα από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, είπε τα εξής για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πολύ στη δύναμη και πιστεύω ότι θα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο».

Για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο τόνισε: «Μετά από πολύ καιρό, πολλές προπονήσεις και πολλά φιλικά παίξαμε το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Ήμασταν πολύ καλο. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και κάναμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε την κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθροί, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά καταφέραμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις μπροστά μέχρι που κάναμε και το 0-2. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και όπως είπαν και οι δύο προπονητές το Κύπελλο είναι ένας άλλος θεσμός, κοιτάμε στο πρωτάθλημα να ξεκινήσουμε θετικά. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Estrella
/psiloritischania