Παντελάκης: Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη

Χανιά | 27 Οκτωβρίου 2017, 17:26

Έτοιμος αγωνιστικά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός σύμφωνα με τον Νώντα Παντελάκη και όσα δήλωσε στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο 22χρονος αμυντικός και εκ των αρχηγών της χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι στόχος είναι να ξεκινήσει ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός με νίκη το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Μετά από τόσο καιρό δουλειάς, προετοιμασίας και πολλών προπονήσεων είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Φυσικά και είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα με νίκη και αν είμαστε σοβαροί θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ότι υπάρχει περίπτωση η ομάδα να χάσει λίγη από τη δύναμη του κόσμου της με τη διεξαγωγή του αγώνα στο Ρέθυμνο: «Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ, ήταν δίπλα μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι αλλά και στα φιλικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσει να έρθει αρκετός κόσμος και στο Ρέθυμνο να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κοιτάξουμε το πλάνο μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς: «Είναι το πρώτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες ενδεχομένως να είναι λίγο “κλειστές”. Το ποιος θα βάλει πρώτος γκολ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι».

 

Estrella
/psiloritischania