Πάντα στο +4 ο Γρανίτης – Κατέβαλε τη μαχητική Θύελλα

Θύελλα Καλαθενών Γρανίτης | 4 Μαρτίου 2023, 17:45

Τη διαφορά των 4 βαθμών από τον Νέο Κισσαμικό κράτησε ο Γρανίτης. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας πέρασε νικηφόρα ένα ακόμα εμπόδιο, καταβάλλοντας αυτή τη φορά την αντίσταση της μαχητικής Θύελλας με σκορ 2-0 σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Γαλατά.

Oinolatris

Παρότι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με μια πολύ σημαντική ευκαιρία σε σουτ του Γιάννη Λουβιτάκη το οποίο απέκρουσε με επιτυχία ο Κορωνάκης, οι 3 βαθμοί πιστώθηκαν στον Γρανίτη που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, κάτι το οποίο άλλωστε επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του, χάνοντας από την πλευρά του αρκετές ευκαιρίες (είχε και δύο δοκάρια) για ένα πιο ευρύ σκορ.

Στο 41’ ο Αθανασιάδης ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το αποτέλεσμα να “κλειδώνει” στο 77ο λεπτό χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Μπουντούρι.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας διατηρείται έτσι πάντα στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας από Νέο Κισσαμικό, αντίθετα η ομάδα της Κισσάμου βρίσκεται στους 25 βαθμούς αλλά και σε μία σχετικά ασφαλή θέση.

Διαιτητής: Κουκλάκης. Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Πολυθοδωράκης

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης (79’ Τερεζάκης), Κολομπάκης Αν. (65’ Παπακαστρήσιος), Κατσαρός, Στεφανίδης Ηλ., Πατρικάκης, Ρουσάκης, Νάστο (65’ Μάγγος), Μποντούρι (79’ Κοκάκης), Αθανασιάδης (79’ Κολομπάκης Σπ.), Δρακάκης, Παπαδάκης

Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής Κ., Κουτσοποδιώτης, Σιδέρης, Ρενιέρης Β., Ζντράβκοβιτς (65’ Κούκης), Ρενιέρης Ν. (63’ Ντούρας), Ρενιέρης Αρ., Λουβιτάκης Σπ., (80’ Μαργαριτάκης), Τσαβαρής Π., Νικηφόρος, 80’Λουβιτάκης Ι.

 

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad