Πάντα πρώτος ο Ποσειδών

Ποσειδών Τσικαλαριών Αμιλλα | 27 Νοεμβρίου 2022, 14:23

O Ποσειδών Τσικαλαριών ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αμιλλας στο Μόδι (1-3)

Oinolatris

Τέσσερα γκολ είχε το ένα από τα δύο πρωινά παιχνίδια που έγιναν για τη Β’ κατηγορία.

Με δύο γκολ οι πρωτοπόροι στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα ένα στο δεύτερο, έκαμψε την αντίσταση της Αμιλλας και παραμένει πάντα στην κορυφή της Β’ κατηγορίας.

Από νωρίς ο Ποσειδών μπήκε σε θέση οδηγού και διαχειρίστηκε το προβάδισμά του. Στο 20′ ο Μιχαλόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Κώστας Τσίτας με το 8ο γκολ του άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 32′ ξανά πρωταγωνιστής ο Αιμίλιος Μιχαλόπουλος, με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου, στο 28′ ο Μιχαλόπουλος ήταν ξανά ο δημιουργός και αυτή τη φορά ο Στυλιανάκης με πλασέ έγραψε το 0-3.

Το μόνο που κατάφερε η Αμιλλα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής λίγο αργότερα, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του έμπειρου, Δημήτρη Δοντσίδη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Πολυθοδωράκης Βοηθοί: Αναστασάκης – Μπραουδάκη

Αμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Βαρουξάκης, Ποντικάκης, Καρτάκης, Παρασκάκης, Δοντσίδης, Ψαρουδάκης, Λεβεντάκης (85′ Κακαουνάκης), Φυντικάκης, Δημητρογιαννάκης (68′ Κατωτικίδης), Σκόκος (68′ Ξεκουκουλωτάκης), Χαμζάι (80′ Παρασκευόπουλος)

Ποσειδών Τσικ. (Γιώργος Ζερβουδάκης): Βροντάκης, Κοκκινιάς (25′ λ.τρ. Κοσμαδάκης), Σκευοφύλαξ, Μιχαλόπουλος (70′ Καζάκος), Τσίτας Π., Καραγιαννίδης, Μαγγέλας, Στυλιανάκης (85′ Νικολάου), Μίχος, Βροντάκης Α. (70′ Κούσι), Τσίτας Κ.

Estrella

Rabona ad