Πάνος: Μπήκε πάρα πολύ δυνατά ο ΑΟΧ, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. | 18 Φεβρουαρίου 2017, 20:21

Στη συγκέντρωση που έδειξε ο Απόλλων και στο σημαντικό προβάδισμα που πήρε από το πρώτο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ξενοφών Πάνος, που κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας των φιλοξενούμενων και "σέρβιρε" το δεύτερο γκολ στον Διαμαντόπουλο.

Οι δηλώσεις του αμυντικού του Απόλλωνα: «Ένα πολύ δύσκολο ματς, ήρθαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο κόουτς μας είπε αυτή την εβδομάδα ότι αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα, ότι πρέπει να ‘μαστε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Καταφέραμε να το ελέγξουμε γιατί ο αντίπαλος μπήκε πάρα πολύ δυνατά στις φάσεις, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα με δύο γκολ και να πάμε έτσι στο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο κάναμε τη δουλειά μας σωστά βάζοντας άλλα δύο γκολ και τελειώσαμε έτσι το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δύσκολη χρονιά ακόμα. Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Εχουμε πολύ δύσκολα ματς και πιστεύω ότι όλοι μαζί στο τέλος θα χαμογελάσουμε για τον σκοπό μας, που είναι να βγούμε πρωταθλητές».

Για το αν υπάρχει μυστικό για την λειτουργία της ομάδας του: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι, αναλόγως και τον αντίπαλο που παίζουμε. Νομίζω ότι με την καλή ομαδική προσπάθεια καταφέρνουμε να κερδίζουμε αλλά και να μη δεχόμαστε γκολ».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad