Πανόπουλος: Καλημέρα, καληνύχτα και καλά κρασιά…

Super League 1 21 Νοεμβρίου 2016, 17:14

Αποφασισμένος να υπερψηφίσει μια πιθανή πρόταση μομφής, ακόμη και κατά του προέδρου της Super League και αντιπροέδρου της Ξάνθης, Γιώργου Στράτου, δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ΠΑΕ δείχνει πως δεν κάνει πίσω στο αίτημα για την ανακατανομή των εσόδων στις ΠΑΕ, μιας κίνησης των «μικρομεσαίων» της λίγκας της οποίας ηγείται ο ίδιος.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ξεκαθαρίζει πως τις θέσεις τις Ξάνθης όσο και τις προσωπικές του απόψεις τις εκφράζει ο ίδιος, ενώ τονίζει πως θα είναι υπέρ οποιασδήποτε πρότασης μομφής, ακόμη και κατά Στράτου!

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση: «Τις θέσεις της Ξάνθης όπως και τις προσωπικές μου απόψεις, τις εκφράζω ο ίδιος με γραπτό ή προφορικό λόγο. Ως εκ τούτου, κανένας άλλος δεν μπορεί να με εκφράσει.

Όσο αφορά στην απόφαση του Προέδρου της Super League για την ανακατανομή των εσόδων, προτείνω το εξής:

 «Από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη να κατατεθεί πρόταση μομφής στον Πρόεδρο της Super League, η δε Ξάνθη με το παρόν δεσμεύεται ότι θα την υπερψηφίσει.

Καλημέρα, καληνύχτα, καλά κρασιά, καλά όλα…».

Υ.Γ.: Η Ξάνθη είναι έτοιμη προκειμένου να φτιάξει “ομελέτα” να σπάσει κι αυγά. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα θελήσουν να πράξουν κι όλοι οι εμπλεκόμενοι… σ’ αυτό το απέραντο και τριτοκοσμικό φρενοκομείο που ζούμε».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania