Πάνοπλα απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας

Χανιά | 18 Μαΐου 2023, 15:19

Τα Χανιά χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο και κατ’ επέκταση αήττητο σερί τους κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

/Bella Pizza

Ο Γιάννης Ταουσιάνης πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους Γιώργο Σαρρή, Βαλεντίν Ζέκχοφ και τον νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Δεσποτόπουλο.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί αύριο (19/05, 16:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις.

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι  Γιώργος Σαρρής, Χρήστος Δεσποτόπουλος και Βαλεντίν Ζέκχοφ.

Αναλυτικότερα την αποστολή αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Ρότσα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Σέχου, Γιαμπερέ, Μπουτσάκης, Καμαρά, Ναζίμ, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Κόλα, Κοκκίνης, Μάναλης και Ιατρούδης.

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad