Πάνω από 200 διαρκείας “έφυγαν” μέσα σε μία εβδομάδα

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2017, 20:32

Εντονη κινητικότητα παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας στον Πλατανιά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διατεθεί ήδη περισσότερες από 200 κάρτες μέσα σε αυτές τις πρώτες μόλις μέρες ενώ αρκετές είναι και οι κρατήσεις.

 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Μάλιστα, στον Πλατανιά δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο και σε αυτό το γεγονός ενδεχομένως σημαντικό ρόλο παίζουν και οι πολύ οικονομικές τιμές που ορίστηκαν για την πώλησή τους. Ενδεικτικά, σε δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα προέβη στο πλαίσιο της επίσημης πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανόλης Μαθιουλάκης, δείχνοντας με την τοποθέτησή του γενικώς πολύ ικανοποιημένος. 

Σίγουρα, στον Πλατανιά περιμένουν ακόμα περισσότερη ανταπόκριση μέσα στις επόμενες ημέρες και ειδικότερα όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς την έναρξή του. Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς κάνει ξεκίνημα φέτος με ένα “σούπερ” ματς, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τον Παναθηναϊκό, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί ένα δεύτερο σερί εντός έδρας ματς απέναντι στην Ξάνθη. 

Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία των διάρκειας όπως έχει βγει εδώ και λίγες μέρες από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

ΘΥΡΑ VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 500 ευρώ (μείωση 16%).

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας κοστίζει 150 ευρώ (μείωση 25%)

– Από φέτος ισχύει οικογενειακή κάρτα και στις Θύρες 1Β & 2Β. Η τιμή για έναν γονέα και ένα παιδί ανέρχεται στα 180 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) τωνΘυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 240 ευρώ (μείωση 15%).

ΘΥΡΑ 3

– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 80 ευρώ (μείωση 33%).

– Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίωνδίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους και φοιτητές να αποκτήσουν Κάρτα Διαρκείας στη Θύρα 3καταβάλλοντας μόλις 60 ευρώ για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας, της κάρτας πολύτεκνου, αλλά και του φοιτητικού πάσου, όχι μόνο για την αγορά της Κάρτας Διαρκείας, αλλά και για την είσοδο τους στους αγώνες.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με Κάρτα Διαρκείας συνολικού κόστους 100 ευρώ (μείωση 33%). Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για παλιούς κατόχους: Είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και η κάρτα διαρκείας της σεζόν 2016-2017.

Για νέους κατόχους: Αστυνομική ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

– Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

– Με μετρητά: 50% προκαταβολή και αποπληρωμή με την παραλαβή της Κάρτας Διαρκείας.

– Μέσω της ιστοσελίδας viva.gr.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

– Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00 – 17:00, τηλ: 2821060218).

– Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων (τηλ. 2821097445).

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίωνανακοινώνει από τώρα τις τιμές εισιτηρίων που θα ισχύσουν στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2017-18.

Α” κατηγορία*

VIP: 70 ευρώ

Θύρες 1-2: 40 ευρώ

Θύρα 3: 30 ευρώ

Β” κατηγορία**

VIP: 50 ευρώ

Θύρες 1-2: 30 ευρώ

Θύρα 3: 20 ευρώ

*Α” κατηγορία: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

**Β” κατηγορία: όλες οι υπόλοιπες ομάδες

Estrella