Πανίδης: Μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας στο Κύπελλο Ελλάδος

Μινώταυρος | 20 Οκτωβρίου 2020, 18:47

Ο τεχνικός του Μινώταυρου μιλά στο athlitiko για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας του στο Κύπελλο Ελλάδος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αφού του δόθηκε η ευκαιρία αποφάσισε να μην την αφήσει να πάει χαμένη.

Ο Μινώταυρος έκανε το μεγάλο βήμα και αποφάσισε να εκπροσωπήσει το χανιώτικο ποδόσφαιρο στην 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας τη “θέση” του Πανακρωτηριακού που δεν δήλωσε συμμετοχή.

Έτσι η ομάδα των Μουρνιών είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση (έστω και σε αυτήν την διευρυμένη μορφή), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΑΟΑΝ στον Αγιο Νικόλαο σε νοκ-άουτ αγώνα.

Για αυτή τη πρόκληση μίλησε στο athlitiko ο τεχνικός των “πράσινων” Γιώργος Πανίδης: «Αρχικά είμαστε περήφανοι που ένα ιστορικό σωματείο των Χανίων όπως ο Μινώταυρος Μουρνιών συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην α’ φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας και αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια πρόκληση για εμένα προσωπικά, τον πρόεδρο μας κύριο Κοτσάκη που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία, συνολικά τη Διοίκηση και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές μου» ανέφερε ο 35χρονος Θεσσαλονικιός τεχνικός!

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, είναι μια εμπειρία που προσφέρει πολλαπλά κέρδη και θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση», ενώ για το ματς με τον ΑΟΑΝ ο Γιώργος Πανίδης σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά αυτό αποτελεί μεγαλύτερο κίνητρο για την επιτυχία. Στο ποδόσφαιρο όπως άλλωστε όλοι γνωρίζετε όλα είναι πιθανά και δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια».

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad