Πανελλήνιο ρεκόρ στο κύπελλο ΣΚΟΕ Τραπ στα Χανιά

Σπορ 16 Ιουνίου 2021, 19:03

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο αγώνες κυπέλλου ΣΚΟΕ Τραπ & Σκητ με την Ελένη Δημητριάδου να καταρρίπτει το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ Τραπ Γυναικών.

Το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ (102/125) κατέρριψε την Κυριακή (13/06) η Ελένη Δημητριάδου (ΠΑΣ “Φοίνιξ” – ΛΣ). Η αθλήτρια από τον Έβρο, με επί μέρους σκορ 19, 21, 23, 23, 20) πέτυχε νέα πανελλήνια επίδοση 106/125, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε η ίδια από αντίστοιχο αγώνα κυπέλλου πέρσι στο Λαγκαδά (13-14/03/2020).

Grand Prix “Στέλιος Καραμπινάκης”

Ο καθιερωμένος αγώνας “Μάχη της Κρήτης” ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή του Τραπ, Στέλιου Καραμπινάκη. Μάλιστα προς τημή του το πρώτο γήπεδο πήλινου στόχου του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων θα φέρει το όνομά του.

Η σεμνή τελετή τιμής είχε συγκινησιακό χαρακτήρα, καθώς η πλειοψηφία των συμμετεχόντων υπήρξαν συναθλητές του. Σύμφωνα με την ανάρτηση της ΣΚΟΕ:

«Ο “Στέλιος” για τους σκοπευτές, υπήρξε ανερχόμενο ταλέντο στη σκοποβολή του Τραπ τη δεκαετία του 90. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα εφήβων, καταρρίπτοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ διακρίθηκε και στους Βαλκανικούς αγώνες, τόσο στο Τραπ, όσο και στο Διπλό Τραπ.

Η φυσική συνέχεια ήταν να στεφθεί Πρωταθλητής του Τραπ και στην κατηγορία ανδρών. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας στο αγώνισμα του Τραπ, αθλητής του Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων “Ο Βάρδας”, του οποίου διετέλεσε και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Δυστυχώς “χάθηκε” σε δυστύχημα πέρσι αρχές του Μάρτη.»

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Σκοπευτικής Λέσχης Κρήτης αναφέρει σχετικά με τους αγώνες:

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων…

JoyMachine

Rabona ad