Στον Προμηθέα Πάτρας που κατέκτησε την 4η θέση τις απονομές των αναμνηστικών έκαναν ο Νίκος Νικολόπουλος (γενικός γραμματέας της ΕΟΚ) και ο Βασίλης Ντάκουρης (ειδικός γραμματέας ΕΟΚ).
Στον Παναθηναϊκό που κατέκτησε την 3η θέση τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Βασίλης Ντάκουρης (ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ) και ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς (αντιδήμαρχος Ηρακλείου). Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε ο Βασίλης Ντάκουρης.
Στο Περιστέρι που κατέκτησε την 2η θέση τις απονομές των μεταλλίων έκαναν Νικόλαος Νικολόπουλος (γενικός γραμματέας της ΕΟΚ) και ο Γιώργος Πιτσούλης (αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού). Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα του Περιστερίου έκανε ο Νικόλαος Νικολόπουλος.
Στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΔΕΚΑ τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος.
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ευδόξιος Καπετάκης της ΑΕ Σερρών με 102 πόντους.
Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε (μετά από ψηφοφορία των προπονητών) ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ της ΔΕΚΑ.
Την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης συγκροτούν οι: Σαμοντούροφ Αλέξανδρος (ΔΕΚΑ), Λιοτόπουλος Ελευθέριος (ΔΕΚΑ), Πλώτας Νικόλαος (Προμηθέας), Ζούγρης Ευάγγελος (Περιστέρι), Μπιλάλης Κωνσταντίνος (Περιστέρι).