Πάνε τελικά οι έφηβοι του ΝΟΧ

Πόλο 15 Μαΐου 2023, 11:08

Την πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος εξασφάλισε η εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, πετυχαίνοντας έτσι έναν από τους βασικούς της στόχους τους για φέτος.

KTEO Κρήτης

Ο απολογισμός για την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη είναι τρεις νίκες και μία ήττα, καταλαμβάνοντας έτσι τη 2η θέση στο Β όμιλο Αττικής.

Τα τελικά θα διεξαχθούν μεταξύ 23-25 Ιουνίου και σε αυτά θα δώσουν το παρών 12 ομάδες που προκρίθηκαν από τους τέσσερις ομίλους.

Αυτές είναι οι: Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών, Παλαιό Φάληρο (από τον Α’ όμιλο Αττικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών (από τον Β’ όμιλο Αττικής), Πανιώνιος, ΓΣ Ηλιούπολης, Ολυμπιακός (από τον Γ’ όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, Αρης, ΝΟ Λάρισας (από τον όμιλο Θεσσαλονίκης).

Σε ό,τι αφορά τον ΝΟ Χανίων είχε απολογισμό τρεις νίκες σε βάρος των ΝΟ Πατρών, Ιωνικού και ΣΚ Ροή, γνωρίζοντας μία ήττα, αυτή από τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
ΝΟ Πατρών-Ιωνικός 17-5
Βουλιαγμένη-ΣΚ Ροή 18-5

2η αγωνιστική
ΣΚ Ροή-ΝΟ Πατρών 8-13
ΝΟ Χανίων-Βουλιαγμένη 7-12

3η αγωνιστική
Ιωνικός-ΣΚ Ροή 5-8
ΝΟ Πατρών-ΝΟ Χανίων 9-14

4η αγωνιστική
ΝΟ Χανίων-Ιωνικός 14-3
Βουλιαγμένη-ΝΟ Πατρών 22-8

5η αγωνιστική
ΣΚ Ροή-ΝΟ Χανίων 7-9
Ιωνικός-Βουλιαγμένη 5-10

Βαθμολογία
1.Βουλιαγμένη 12
2.ΝΟ Χανίων 9
3.ΝΟ Πατρών 6
—————————
4.ΣΚ Ροή 3
5.Ιωνικός 0

Ο ΝΟ Χανίων αγωνίστηκε στην τρίτη προκριματική φάση με την εξής αποστολή: Γεωρβασάκης, Γράσσος, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης, Κοκολάκης, Κουνδουράκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης. Μητράκης, Νικολακάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης και Χειλουδάκης.

Synagogi

Rabona ad