Παναθηναϊκός: «Δεχθείτε τη μοίρα σας, συνεχίζουμε μόνοι μας»

Super League 1 22 Ιουνίου 2016, 22:24

Διαβάστε την ανεπίσημη θέση του Παναθηναϊκού για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή  του να μην συνταχθεί, αλλά να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο με δικές του  προτάσεις προς την ΕΠΟ για αλλαγές στη διαιτησία. 

Σε σχόλια που φέρεται να προέκυπταν από το «στρατόπεδο» των 12 «μικρομεσαίων», οι οποίοι έχουν τη στήριξη και των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και στο γεγονός πως ορισμένες ΠΑΕ είχαν αρνητική στάση στο να συζητηθούν οι προτάσεις του Παναθηναϊκού, απάντησαν μέσω κύκλων οι «πράσινοι».

Οι «πράσινοι» πήραν ανεπίσημα θέση για όσα συμβαίνουν, τονίζοντας: «Είμαστε διαχρονικά πρωτοπόροι στη μάχη κατά της διαφθοράς που καταστρέφει συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως επανειλημμένα έχει αποδειχθεί. Ο Παναθηναϊκός ούτε για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις κατηγορείται, ούτε πακιστανικά τηλέφωνα χρησιμοποιεί, ούτε καίει φούρνους, ούτε ξυλοφορτώνει δημοσιογράφους και παράγοντες. Ιδιαίτερα δε στο θέμα της διαιτησίας που αποτελεί τον πυρήνα του προβλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει επίμονα τις προσπάθειές του, πολλές φορές με τεράστιο αθλητικό και οικονομικό κόστος. Κάτι που δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει για άλλους».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad