ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Η αναφορά του Πανακρωτηριακού στα 29α γενέθλια

Ο Πανακρωτηριακός έγινε... 29 ετών την Κυριακή 12 Ιουλίου και μέσα από τα σόσιαλ μίντια κάνει αναφορά στην ίδρυση της ομάδας.

Συγκεκριμένα γίνεται μνεία σε δύο αείμνηστους παράγοντες, τον Λουκά Πετράκη (πρόεδρο των Καμινίων) και τον Γιώργο Γιανναράκη (πρόεδρο της Θύελλας Στερνών), που ήταν εκ των ιδρυτών της ομάδας του Ακρωτηρίου. Μετά από 29 χρόνια ο Πανακρωτηριακός συνεχίζει ακάθεκτος τη συνεργασία αυτή, μέσα από την οποία έχει δημιουργηθεί μία αντιπροσωπευτική ομάδα σε υψηλό επίπεδο και υπάρχει και η ΕΘΚ ως "προθάλαμος" της πρώτης ομάδας, η οποία στελεχώνεται κυρίως με παιδιά της περιοχής και των Ακαδημιών. 

Η αναφορά του Πανακρωτηριακού ήταν η εξής:

Με την ευκαιρία των χθεσινών 29ων γενεθλίων, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε δύο ανθρώπους που ήταν εκ των ιδρυτών του Πανακρωτηριακού Α.Ο και συγκεκριμένα τους κ. Λουκά Πετράκη πρόεδρο των Καμινίων και τον κ. Γεώργιο Γιανναράκη πρόεδρο της Θύελλας Στερνών.

Χάρη στις προσπάθειές τους υλοποιήθηκε η πρωτοποριακή ιδέα που είχαν (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ των 2 ομάδων), για την δημιουργία ΜΙΑΣ ισχυρής ομάδας, μακριά από τις διαμάχες της εποχής, η οποία θα εκπροσωπεί επάξια το Ακρωτήρι στα τοπικά πρωταθλήματα και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια ως την ομάδα που θα προετοιμάζει και θα γαλουχεί τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου στη συνέχεια να αγωνίζονται στην ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Ευχαριστήσουμε όμως θερμά και όλους όσους διατέλεσαν Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ, τους προπονητές και ποδοσφαιριστές, καθώς και τους χορηγούς, τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας και σας ευχόμαστε να έχετε υγεία!!

 

karta antonis garden