ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Βεργανελάκης: Ευλογία να δουλεύεις για τον τόπο σου

Τα συναισθήματά του για την επιστροφή στην ομάδα του τόπου του, τον Πανακρωτηριακό, εξέφρασε ο Μάνος Βεργανελάκης.

Με γραπτή του δήλωση ο έμπειρος προπονητής σημειώνει ότι είναι ευλογία να δουλεύεις για τον τόπο σου και τονίζει ότι επιστρέφει προπονητικά στον Πανακρωτηριακό με χαρά και ανυπομονησία για να δώσει όλη τη γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την 15ετή προπονητική πορεία του. 

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Το να δουλεύεις για τον τόπο σου είναι ευλογία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κ.Ροζάκη Νίκο, το Δ.Σ της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή κ. Παπαδάκη Βασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Επιστρέφω προπονητικά στον Πανακρωτηριακό με χαρά, ανυπομονησία για να δώσω όλη την γνώση και όλη την εμπειρία που έχω αποκτήσει 15 χρόνια που ασχολούμαι με την προπονητική.

Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΚΗ των 8 χρονών του κ. Μανώλη Σβουρακη σε επίπεδο οργάνωσης εγκαταστάσεων και υποδομών είναι πολύ σημαντική και μεγάλο εφόδιο για το μέλλον των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα συνεργασιών, στόχος μου είναι να εμπνεύσω τα παιδιά των ομάδων μας να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φέρουμε πολλούς φίλους της ομάδας στο γήπεδο.

 

karta antonis garden