ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Βεργανελάκη στο Ακρωτήρι

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μάνου Βεργανελάκη στην ομάδα του Πανακρωτηριακού. Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα επιστρέφει έτσι στο Ακρωτήρι, μιας και γνωστό ότι εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η πρόσληψη του Βεργανελάκη ήταν γνωστή σε επίπεδο φημών τις τελευταίες ημέρες και τελικά αυτές επιβεβαιώνονται.

Ο Πανακρωτηριακός αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Βεργανελάκη πως «πρόκειται για έναν άνθρωπο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ομάδες του Ακρωτηρίου» και πως «σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση του Πανακρωτηριακού, αποφάσισε να είναι κοντά μας στο κάλεσμα συσπείρωσης και να υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την φιλοσοφία της ομάδα μας, που θα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές του Ακρωτηρίου και των Ακαδημιών μας».

Ποδόσφαιρο Ακρωτηρίου η επόμενη μέρα...

Η ανακοίνωση από τον Πανακρωτηριακό αναφέρει τα εξής:

«Νέος προπονητής ο Μανώλης ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗΣ

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Μανώλη Βεργανελάκη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ομάδες του Ακρωτηρίου (Θύελλα Στερνών, Ένωση Θύελλα-Καμίνια και Πανακρωτηριακό) και σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση του Πανακρωτηριακού, αποφάσισε να είναι κοντά μας στο κάλεσμα συσπείρωσης και να υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την φιλοσοφία της ομάδα μας, που θα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές του Ακρωτηρίου και των Ακαδημιών μας.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A' και έχει διατελέσει προπονητής επί σειρά ετών στις ομάδες του Απόλλων Αγ. Ιωάννη (Α' και Β' ΕΠΣ Χανίων), την γυναικεία ομάδα του Α.Ο Χανιά (Α' Εθνική, Β' και Γ' κατηγορία), ΑΕΚ Χανίων και Ένωση Θύελλα-Καμίνια (Γ' ΕΠΣ Χανίων).

Μάνο σε καλωσορίζουμε στο Ακρωτήρι και είμαστε σίγουροι πως με τις γνώσεις και την εμπειρία σου θα βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους νέους της στόχους!!!».

 

karta antonis garden