ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε το έργο της νέας διοίκησης - Πρώτη κίνηση με παραμονή Παπαδάκη

Στην πρώτη κίνηση μετά τη θητεία της νέας διοίκησης προχωρά ο Πανακρωτηριακός. Αυτή είναι η παραμονή για τον Βασίλη Παπαδάκη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση εμπεριέχει το στοιχείο της αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου του Ακρωτηρίου γενικότερα, ενώ περιλαμβάνει και ειδήσεις! Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στη συνεργασία με την ΠΑΕ Χανιά ενώ σημειώνεται ότι οι ανδρικές ομάδες θα στηριχτούν στους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών «δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο στο Ακρωτήρι τις έννοιες Ομάδα-Οικογένεια-Σεβασμός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού είναι η εξής:

Ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Ο καταξιωμένος προπονητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και στις ομάδες του Πανακρωτηριακού και της ΕΘΚ, συνεχίζοντας στο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, τον οποίο με επιτυχία έχει εξασκήσει για επτά (7) συνολικά έτη, στις δύο (2) θητείες του στο Ακρωτήρι.

Σε αυτή την πραγματικά δύσκολη μετάβαση τα κίνητρα και οι στόχοι δεν τελειώνουν! Δυναμώνουν και συνεχίζοντας στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Ακαδημίες, μοιραζόμενοι ένα πρωτοποριακό πλάνο στο Δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά, θα συνεχίσουμε να παράγουμε ικανούς αθλητές και ανθρώπους με αξίες και ιδανικά.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας, οι μικροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς να είναι σίγουροι πως με ευθύνη, θα πράξουμε το καλύτερο για κάθε παιδί!

Οι αντρικές μας ομάδες -όπως με επιτυχία συνέβη με την ΕΘΚ- θα στηριχτούν στους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο στο Ακρωτήρι τις έννοιες Ομάδα-Οικογένεια-Σεβασμός!

Καλούμε όλο το Ακρωτήρι να έρθει πιο κοντά, καλούμε όλους όσους ποδοσφαιριστές και προπονητές μαζί πορευτήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, να συνεχίσουν μαζί μας.

Το οφείλουμε σε όσα όμορφα δημιουργήσαμε και μαζί ζήσαμε!

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες προχωράμε με το βλέμμα ψηλά!

karta antonis garden