ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Χαμόγελα στα Καθιανά

Ικανοποίηση επικρατεί στον Πανακρωτηριακό για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας με το τέλος του α’ γύρου, αλλά και γενικότερα για τις καλές και πειστικές της εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τη μεστή της παρουσία στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως εφόσον συνεχίσει με ανάλογο τρόπο στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα μπορέσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό και ειδικότερα μια βατή παραμονή, που είναι και ο στόχος.

Το ζητούμενο για την ομάδα είναι στα ματς του δεύτερου γύρου να μπορέσει να έχει μία παρόμοια ή και καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πριν τους αγώνες κατάταξης.

Από ‘κει και πέρα, στις τάξεις του Πανακρωτηριακού επικρατεί ικανοποίηση και για το γεγονός φυσικά ότι κερδήθηκε το χανιώτικο ντέρμπι απέναντι στο ΣΥΝΚΑ, μια νίκη που ήταν η τρίτη στα οκτώ παιχνίδια της σεζόν. Από την άλλ,η ο Πανακρωτηριακός έχει μπροστά του, πλέον, δύο πολύ δύσκολα ματς με Ηρόδοτο και Επισκοπή, όπου επιδιώκει να κερδίσει το καλύτερο δυνατό, δείχνοντας κιόλας στα αντίστοιχα ματς του πρώτου γύρου ότι δε φοβήθηκε αυτές τις ομάδες, χάνοντας από τον Ηρόδοτο στο τέλος ενώ κατάφερε ν’ αποσπάσει την ισοπαλία στην έδρα της Επισκοπής.

karta antonis garden