ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Κόλτζος: Σπουδαία νίκη για μας

Σπουδαία χαρακτηρίζει τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του σε βάρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο χανιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, ο Γιώργος Κόλτζος.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Πανακρωτηριακού δήλωσε ευχαριστημένος και από την συγκομιδή των 10 βαθμών στη διάρκεια του α’ γύρου.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Ηταν μια σπουδαία νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι πραγματικά υπερέβαλλαν εαυτούς. Το πιο σημαντικό ήταν οι βαθμοί, αυτό μας ενδιέφερε, απλώς το γεγονός ότι αγωνίζονταν μεταξύ τους δυο ομάδες από τα Χανιά, υπήρχε μεγαλύτερη ένταση και πάθος. Τα δικά μας παιδιά μετά τα πρώτα 10 λεπτά έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και το ρυθμό, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο α’ και στο β’ ημίχρονο και είμαστε ευχαριστημένοι απ' τη νίκη, αλλά και από τους 10 βαθμούς που κατακτήσαμε στη διάρκεια του α’ γύρου.

Ακολουθεί στις επόμενες δύο αγωνιστικές ένα δύσκολο πρόγραμμα για μας κόντρα στους δύο πρωτοπόρους, τον Ηρόδοτο και την Επισκοπή. Αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι, με βάση το πώς παρουσιαζόμαστε στα τελευταία παιχνίδια, να πάρουμε βαθμούς απέναντι σε δυο πολύ ποιοτικές ομάδες, αρχής γενομένης κόντρα στον Ηρόδοτο».

karta antonis garden