ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε τρεις συν μία προσθήκες ο Πανακρωτηριακός

Τρεις ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν πρωταθλητές αυτή τη χρονιά με την ΕΘΚ μετακομίζουν στο… διπλανό Πανακρωτηριακό, ενώ επίσης στο ρόστερ της πρώτης ομάδας λογίζεται και ένας ακόμα παίκτης, που ήταν μέλος της Κ16.

Συγκεκριμένα, ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του, των Αλέξανδρου Αγναντή, Χρήστου Δάλλα και Μανώλη Λιονάκη που ήταν στην ΕΘΚ, ενώ ο 16χρονος Μιχάλης Κουκουράκης υπολογίζεται πλέον από την πρώτη ομάδα, καθώς πέρσι ήταν στην Κ16, έχοντας πάντως παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Γ’ Εθνική στο παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η ανακοίνωση από τον Πανακρωτηριακό αναφέρει τα εξής:

Προσθήκη τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων (4) ακόμη ποδοσφαιριστών από την Ένωση Θύελλα-Καμίνια και την Κ16.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Αγναντή, Χρήστο Δάλλα και Μανώλη Λιονάκη, οι οποίοι συμμετείχαν στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΕΘΚ και του Μιχάλη Κουκουράκη που αγωνίστηκε με την ομάδα Κ16, ενώ είχε πάρει και την πρώτη του συμμετοχή του στην Γ' Εθνική στον αγώνα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία!!!

 

karta antonis garden