ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Οι χανιώτικες συμμετοχές και ο Πανακρωτηριακός

Οι ομάδες των Χανίων μπορεί να είναι τη νέα σεζόν τέσσερις στην Γ’ Εθνική, αλλά το ζήτημα και βασικά το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Πανακρωτηριακό...

Κακά τα ψέματα, μετά την αποχώρηση του Μανώλη Σβουράκη, ο κλοιός ό,τι αφορά τα οικονομικά θα σφίξει πάρα πολύ με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Αυτή τη στιγμή, φημολογούνται διάφορα, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρείται ακόμη πολύ πρώιμο να ξεκαθαρίσει το τι μπορεί ν’ ακολουθήσει μέσα στο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται πάντως ότι πέρσι μέχρι να πάρει σάρκα και οστά ο κρητικός όμιλος, ο Πανακρωτηριακός δεν έδειχνε τόσο θετικός να συμμετείχε σε μια Γ’ Εθνική που θα συνυπήρχαν οι ομάδες της Κρήτης μαζί με αυτές της Αθήνας. Τα πράγματα φέτος βέβαια είναι διαφορετικά, η αποχώρηση του Μαν. Σβουράκη δημιουργεί νέα δεδομένα και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα του Ακρωτηρίου.

Υπό άλλες συνθήκες, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά και υπό προϋποθέσεις ο Πανακρωτηριακός θα μπορούσε να βάλει πλώρη για μία εξίσου πολύ καλή σεζόν όπως συνέβη φέτος. Αυτή τη στιγμή τίποτα που θεωρείται βέβαιο και σίγουρα ο προγραμματισμός θα εξαρτηθεί από το διοικητικό.

karta antonis garden