ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Κόλτζος: Θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα με Ηρόδοτο

Για το παιχνίδι με την Επισκοπή που προηγήθηκε και για εκείνο με τον Ηρόδοτο που ακολουθεί μίλησε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού, Γιώργος Κόλτζος.

Οι δηλώσεις του Κόλτζου και του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ακρωτηρίου, Αστέριου Νικολίτση, στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης...

Γιώργος Κόλτζος: «Είχαμε το παιχνίδι την Κυριακή με την Επισκοπή. Ένα παιχνίδι στο οποίο ηττηθήκαμε μετά από αρκετό καιρό. Παρόλα αυτά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών και από την επιθυμία που είχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο που θα γίνει σε ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο Έχουμε πει κάθε παιχνίδι να το ζούμε και να το ευχαριστιόμαστε κι αυτό θα κάνουμε και αύριο. Θα δώσουμε για άλλη μία φορά ευκαιρία σε πολλά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κι ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει και εμείς οι ίδιοι.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητά τους και στα δύο παιχνίδια που έχουμε δοκιμάσει ποδοσφαιριστές και σχηματισμούς. Είναι γνωστό ότι έχουμε και τον τελικό του κυπέλλου που όλοι θέλουν να αγωνισθούν και βλέπουνε τα ματς ως πρόβα τζενεράλε πότε δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν και στο γήπεδο του Ηροδότου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κι οι ίδιοι να το ευχαριστηθούν και να το χαρούν. Είχαμε το άτυχο περιστατικό με τον Τζόρνταν, έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που θα τον αφήσει εκτός τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Έχουμε την αναγκαστική απουσία του Κτιστόπουλου που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Το έχω ξαναπεί ότι είμαστε ομάδα συνόλου, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε κι άλλες απουσίες. Δεν μας απασχολούν οι απουσίες, όλα τα παιδιά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.»

Αστέριος Νικολίτσης: «Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, είχαμε την υπεροχή σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Επισκοπή, αλλά ήρθε η ήττα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Πάμε να το χαρούμε και να κερδίσουμε. Το κύπελλο εννοείται ότι είναι ο μεγάλος μας στόχος κι όπως μπορέσουμε να δούμε και τα πλέι οφ. Πάμε να παίξουμε όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα και να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα.»

karta antonis garden