ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Τέσσερα παιδιά από την Κ16 στην αποστολή για Αλικαρνασσό

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πανακρωτηριακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ουσιαστικά όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Κόλτζος δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τζόρνταν, του στρατευμένου Κτιστόπουλου αλλά και του Λιονάκη.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Πανακρωτηριακού έχει επιλέξει να πάρει 21 παίκτες για το Ηράκλειο, μεταξύ αυτών και τέσσερα παιδιά από την Κ16, εκ των οποίων οι τρεις θα βρεθούν πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα.  Πρόκειται  για τους 15χρονους (γενν. το 2005) Γιάννη Χατζηδάκη, Μιχάλη Πενταράκη και τους 16χρονους (2004) Μανώλη Σβουράκη και Μιχάλη Κουκουράκη με τον τελευταίο να μπαίνει για δεύτερη φορά σε αποστολή μετά το ματς με το ΣΥΝΚΑ, όπου είχε αγωνιστεί κιόλας.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Συροκάκης, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης, Γαλανάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Κουκουράκης, Μανουσάκης, Νικολίτσης, Κοζάκης, Μπάτζιο, Μπερντίος, Αναστασόπουλος, Βασιλομιχελάκης, Ιμέρι, Μάστορας, Πενταράκης, Δρακάκης, Μπαδιεριτάκης, Σβουράκης, Δρικάκης

karta antonis garden