ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στη Γαλλία ο Τζόρνταν

Οριστικά εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν τίθεται ο Τζόρνταν Ουεντραγκάο για τον Πανακρωτηριακό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο περασμένο παιχνίδι με την Επισκοπή στα Καθιανά.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε αμέσως μετά τον αγώνα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, με τους ανθρώπους του Πανακρωτηριακού να στέκονται πάντως δίπλα του από την πρώτη στιγμή σε ό,τι χρειάστηκε.

Πριν από λίγες μέρες ο Τζόρνταν επέστρεψε μάλιστα στη γενέτειρά του, τη Γαλλία και εκεί θα ξεκινήσει ουσιαστικά δίπλα στην οικογένειά του η αντίστροφη μέτρηση για την αποκατάσταση της ζημιάς του, η οποία χρήζει γενικότερα μεγάλης στήριξης.

Οπως και να έχουν τα πράγματα, ο Πανακρωτηριακός θα στερηθεί έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή που είχε σημαντική παρουσία όλη τη χρονιά, ενώ ήταν και αυτός που είχε πετύχει μέχρι στιγμής το μοναδικό γκολ στα πλέι οφ με τον Γιούχτα στην πρεμιέρα.

Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει να αποκατασταθεί η ζημιά του Τζόρνταν και να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

karta antonis garden