ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Είδε Χανιά-Καραϊσκάκη ο Κόλτζος – Δηλώσεις στο athlitiko

Στο γήπεδο Περιβολίων, παρακολουθώντας το παιχνίδι των Χανίων απέναντι στο Καραϊσκάκη, βρέθηκε ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πανακρωτηριακού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ματς, ακριβώς μια εβδομάδα πριν την έναρξη των πλέι οφ για την Γ’ Εθνική.

Το athlitiko άδραξε την ευκαιρία και ζήτησε δηλώσεις από τον Κόλτζο για την κλήρωση των πλέι οφ, όπου πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του προκύπτει να είναι στις Αρχάνες κόντρα στο Γιούχτα.

Σύμφωνα όσα είπε, ο στόχος είναι να μπορέσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει πολύ, καθώς και να μπορέσει ο Πανακρωτηριακός να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού που είναι τα εξής:

«Οπως έχουμε ξαναπεί, αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως στη διαδικασία των πλέι οφ είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά τα οποία δε μπορέσαμε να τα δούμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ετσι κι αλλιώς, τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα, μόλις έξι. Ξέρουμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες, τώρα αν θα παίξουμε με την Επισκοπή τη δεύτερη ή την τελευταία αγωνιστική, θεωρώ ότι δεν έχει ουσιαστική σημασία. Αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα και στα έξι παιχνίδια. Η μοίρα τα έφερε έτσι, να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όπως το ξεκινήσαμε, με ένα παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο. Αγωνιστικά ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

karta antonis garden