ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Πέντε νεαροί από την Κ16 στο φιλικό με τα Χανιά

Την ευκαιρία ν' αγωνιστούν σε ένα φιλικό υψηλού επιπέδου είχαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου (8/2) πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ16 του Πανακρωτηριακού.

Πρόκειται για τους Μανώλη Σβουράκη, Μιχάλη Κουκουράκη, Μιχάλη Πενταράκη, Γιώργο Καμηλάκη και Γιώργο Σταματάκη οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον Γιώργο Κόλτζο.

Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, Κουκουράκης και Σταματάκης έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής την παρθενική τους εμφάνιση και σε επίπεδο Γ' Eθνικής στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου που ήταν απέναντι στο ΣΥΝΚΑ πριν λίγες εβδομάδες. Αυτή τη φορά, είχαν την ευκαιρία έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, να αγωνιστούν και οι Σβουράκης, Καμηλάκης και Πενταράκης οι οποίοι έζησαν έτσι μία ιδιαίτερη στιγμή απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Σούπερ Λιγκ 2 και με παίκτες όπως οι Σουντουρά, Μουμίν κ.α.

Αν μη τι άλλο, ο Πανακρωτηριακός δείχνει να δίνει κίνητρα στους νεαρούς του παίκτες, με φόντο το μέλλον για να μπορέσουν κάποιοι εξ αυτών να φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας...

karta antonis garden