ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Οι ευχές των ομάδων του Ακρωτηρίου στον Δρακάκη

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου εκφράζουν τις ευχές τους στον Γιάννη Δρακάκη μετά την είδηση για τη γέννηση της κόρης του το απόγευμα της Κυριακής.

Ο "Δρακογκόλ" αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι του Πανακρωτηριακού με το ΣΥΝΚΑ και στην ανάπαυλα αποχώρησε για να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του γι' υτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Γνωστός "μπομπέρ" μέσα στους αγωνιστικούς χώρους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Γιάννης Δρακάκης πέτυχε τελικά την Κυριακή το... ομορφότερο γκολ της καριέρας του.

Η διαφορά είναι ότι αυτό το γκολ ήρθε αυτή τη φορά εκτός γηπέδου, με τον Γιάννη να γίνεται για πρώτη φορά πατέρας την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανακρωτηριακού στο παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ.

Ο επιθετικός της ομάδας μας έμαθε τα χαρμόσυνα την ώρα του αγώνα, με την κορούλα του να έρχεται στον κόσμο λίγο πριν το τέλος του Ιανουαρίου. Άμεσα ο Γιάννης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Γιώργο Κόλτζο και έτρεξε γρήγορα δίπλα στη σύζυγό του.

Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρωτηρίου εκφράζει τις θερμότερες ευχές και εύχεται στον Γιάννη και τη σύζυγό του να τους ζήσει η μικρή και να τη δουν όπως εκείνοι επιθυμούν στο μέλλον

karta antonis garden