ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Ντεμπούτο οι νεαροί Κουκουράκης, Σταματάκης - Πρώτη εμφάνιση και για Γαλανάκη, Βαρουξάκη

Σημαντικό ήταν το παιχνίδι του Πανακρωτηριακού με το ΣΥΝΚΑ για τέσσερις παίκτες, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους με τις δύο ομάδες, στο μεταξύ τους παιχνίδι στις Μουρνιές.

Ειδικότερα, αυτό θα του θυμούνται για αρκετό καιρό οι δύο νεαροί Μιχάλης Κουκουράκης και Γιώργος Σταματάκης, οι οποίοι έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στη Γ' εθνική, πριν καν κλείσουν τα 16 και 15 χρόνια τους αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες μπήκαν πρώτη φορά στην αποστολή και ο Γιώργος Κόλτζος τους έδωσε "το βάπτισμα πυρός" με το ματς να είναι μάλιστα στο 0-0.

Ο Κουκουράκης (γενν. 2004) μπήκε αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο στη θέση του Νικολίτση στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα πήγε περίφημα σε ένα δύσκολο έργο σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ακολούθησε η αλλαγή του μεσοεπιθετικού Γιώργου Σταματάκη (γενν. 2005) που πέρασε στη θέση του Λιονάκη, αριστερά στην επίθεση, με τους δύο πιτσιρικάδες να αποσπούν μάλιστα και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Από' κει και πέρα, την πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα έκανε ο Κώστας Γαλανάκης, μπαίνοντας αλλαγή πριν το ημίχρονο στη θέση του τραυματία Τζόρνταν που δε μπόρεσε να συνεχίσει.

Ντεμπούτο από πλευράς ΣΥΝΚΑ έκανε και ο Γιάννης Βαρουξάκης στην επίθεση, που αντικατέστησε τον Μαθιουδάκη στο τελευταίο τέταρτο.

Koukoyrakis Tsitas

Πάνω ο Μιχάλης Κουκουράκης μαρκάρει τον Τσίτα, κάτω ο ο Γιώργος Σταματάκης μόλις έχει μπει στο γήπεδο.

Stamatakis

Galanakis

Πρώτη εμφάνιση με Πανακρωτηριακό για Γαλανάκη (πάνω) και με ΣΥΝΚΑ για Βαρουξάκη (κάτω)

Varouxakis

karta antonis garden