ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Τρεις βαθμοί το μίνιμουμ "κόστος" από τα γκολ στα τελευταία λεπτά

Η ατυχία των τελευταίων λεπτών εξακολουθεί να κυνηγά τον Πανακρωτηριακό ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι αποδείχτηκε ευάλωτος σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, αποδεικνύεται πως παύει να είναι σύμπτωση, με τον Πανακρωτηριακό να γνωρίζει σε ένα τρίτο παιχνίδι μια ήττα, από γκολ που σημειώνεται τα τελευταία λεπτά!

Με τον Ηρόδοτο αυτό συνέβη στο 80ό λεπτό, με τον Ατσαλένιο στο 90’ και πλέον ακολουθεί και το ματς με τον Αγιο Νικόλαο, όπου μάλιστα αυτό σημειώθηκε από αυτογκόλ στο 90+1'…

Γκολ στα τελευταία λεπτά, επίσης, ο Πανακρωτηριακός δέχτηκε και στο ματς με τον Ρεθυμνιακό, αλλά εκεί τουλάχιστον κατάφερε να σκοράρει με τον Δρακάκη, παίρνοντας τη νίκη, που είναι και η μοναδική μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον τρεις βαθμούς ακόμη και άρα σε σύνολο 7, που θα την έφερναν πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία, εφόσον δηλαδή δεν είχε χάσει στα τρία παιχνίδια με τον τρόπο που αυτό συνέβη.

Το θέμα προβληματίζει την ομάδα και σίγουρα, από ‘δω και στο εξής, θα τεθεί σοβαρά υπ’ όψη στις τάξεις της για τον Γιώργο Κόλτζο και τους παίκτες του. Μάλιστα στο διάστημα που ακολουθεί με το ρεπό που επέρχεται, ο Πανακρωτηριακός θα έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας στη Γ’ Εθνική…

karta antonis garden