ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Με ενθουσιασμό απέναντι στον Ηρόδοτο

Με ένα δύσκολο παιχνίδι ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη Γ’ Εθνική ο Πανακρωτηριακός, φιλοξενώντας στις 4.30 στα Καθιανά τον Ηρόδοτο.

Η ομάδα της Αλικαρνασσού δείχνει να έχει τις πιθανότητες με το μέρος της για την απόσπαση του αποτελέσματος, κάτι που οι πρωταθλητές Χανίων θα επιχειρήσουν να αποκλείσουν ως ενδεχόμενο. Οι τελευταίες μεταγραφές στις τάξεις της ομάδας του Πανακρωτηριακού, αλλά και η καλή παρουσία στα φιλικά, έχουν ανεβάσει την πίστη για τις δυνατότητες της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ συν τοις άλλοις το συγκροτημα του Γιώργου Κόλτζου θέλει να αξιοποιήσει όσο μπορεί περισσότερο τον παράγοντα έδρα.

 Ο Ηρόδοτος έχει δείξει πάντως μια ομάδα που μπορεί να έχει μια πορεία που θα τον βρει πολύ ψηλά στη βαθμολογία με το τέλος της περιόδου.

Οι αποστολές για τις δύο ομάδες όπως ανακοινώθηκαν από τους προπονητές είναι οι εξής.

Για τον Πανακρωτηριακό: Συροκάκης, Χριστουλάκης, Παπακαστρήσιος, Μανουσάκης, Λιονάκης, Μάστορας, Βουρβαχάκης, Νικολίτσης, Κοζάκης, Γαλανάκης, Κτιστόπουλος, Μπάτζιο, Σκουλάς, Γιαπιντζάκης, Περράκης, Δρακάκης, Βασιλομιχελάκης, Καρλίτο, Κελάκης, Τζόρνταν.

Για τον Ηρόδοτο: Μήτρου, Παναγιώτου, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Αννιτσάκης, Κατσαρός, Ντελία, Καργιωτάκης, Παπουτσιδάκης, Τσακάνι, Κασαπάκης, Κίσσας, Κουτσογιαννάκης, Κουσίδης, Αμαραντίδης, Κοντογιάννης, Γκίνη, Γαρεφαλάκης, Βακράκος.

Διαιτητής θα είναι ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) και βοηθοί οι Λιοδάκης και Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου).

karta antonis garden