ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Κόλτζος: Συγκλονιστικοί οι παίκτες μου

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του και στα 120 λεπτά στον τελικό του Σούπερ Καπ Χανίων απέναντι στο ΣΥΝΚΑ, ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο νέος τεχνικός του Πανακρωτηριακού κάθοδήγησε για πρώτη φορά την ομάδα και αναφέρθηκε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, αναφέροντας ότι ήταν συγκλονιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ηταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και για την ομάδα. Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Κατέθεσαν ψυχή, ήταν συγκλονιστικοί για 120 λεπτά. Σίγουρα ότι η ομάδα δεν έχει κάνει από άποψη συμμετοχών τις πρέπουσες προπονήσεις, φάνηκε να μας επηρεάζει κάποια στιγμή στη διάρκεια του παιχνιδιού. Και σίγουρα η απώλεια του πέναλτι του Δρακάκη επηρέασε πάρα πολύ ψυχολογικά την ομάδα.

Εκεί χάσαμε ένα τέταρτο το ρυθμό του παιχνιδιού. Είχαμε άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Καρλίτο και από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, ήταν λογικό εκείνη τη στιγμή η ομάδα που θα είχε τις φυσικές δυνάμεις και να κάνει καλύτερα χτυπήματα, να πάρει το ματς. Παρ' όλα αυτά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά».

karta antonis garden