ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Τι λέει ο Κόλτζος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχωρεί μιλώντας στο athlitiko ο Γιώργος Κόλτζος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανακρωτηριακού. Ο νεαρός τεχνικός θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ρωτήσαμε τον Κόλτζο για το στόχο που τίθεται την επόμενη σεζόν, αλλά και για το αν θα πρέπει να αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση σε μεταγραφικό επίπεδο, τονίζοντας ότι αυτό θα είναι κάτι που θα το δει στην πορεία, αφού δεν έχει αυτή τη στιγμή πλήρη εικόνα για το ρόστερ.

Κατα τ’ άλλα, ο Κόλτζος, ευχαριστεί τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Σβουράκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδάκη, που με επέλεξαν για ν’ αναλάβω τον Πανακρωτηριακό. Αυτό που θα κοιτάξουμε πάρα πολύ σύντομα είναι να περάσουμε τη νοοτροπία στην ομάδα ότι είναι πρωταθλήτρια Χανίων και σ’ ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής θα πρέπει να είναι αντάξια των προσδοκιών, αλλά και του ονόματος που έχει σαν πρωταθλήτρια στα Χανιά. Θα πρέπει να είμαστε άξιοι εκπρόσωποι μαζί με το ΣΥΝΚΑ του χανιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική».

Για το στόχο που τίθεται: «Ετσι όπως είναι φέτος δομημένο το πρωτάθλημα με τον μικρό αριθμό των ομάδων, θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Μπορεί να λείπουν οι ομάδες των Αθηνών ή του Πειραιά, αλλά σίγουρα οι ομάδες της Κρήτης είναι πολύ ενισχυμένες. Αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι να κάνουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Χαίρομαι, γιατί στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την ποιότητα και το χαρακτήρα για να σταθούν σε αυτή την κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δω την ομάδα, το ρόστερ και να δω αν χρειάζεται κάπου ενίσχυση και στη συνέχεια θα μπορέσουμε να καθορίσουμε τους στόχους που θα θέσουμε στο πρωτάθλημα. Σήμερα θα κάνω την πρώτη προπόνηση. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα ξέρω, έτσι ώστε να μιλήσω και με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο, για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας».

karta antonis garden