ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Από ένα ημίχρονο Πανακρωτηριακός και Ρεθυμνιακός στη Σοχώρα

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Σοχώρας, στο πρώτο φιλικό για Ρεθυμνιακό και Πανακρωτηριακό, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Το φιλικό διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και έδωσε μια πρώτη ευκαιρία στους προπονητές των δύο ομάδων, Νίκο Καραδάκη και Γιώργο Τσομπάνογλου προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Για τον Πανακρωτηριακό δόθηκε συγκεκριμένα η δυνατότητα να αγωνιστούν οι παίκτες του μετά από δύο "σκληρές" εβδομάδες προπονήσεων, ενώ για τον Ρεθυμνιακό, το παιχνίδι αυτό ουσιαστικά "εγκαινίασε" άτυπα τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

pagos

Tsobanoglou

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο α’ ημίχρονο με τον Αντίοχο, με τον Πανακρωτηριακό ν’ απαντά στην επανάληψη, με δράστη τον Καρλίτο μετά από ασίστ του Γουργιώτη. Επίσης, οι πρωταθλητές Χανίων είχαν δοκάρι με τον Δρακάκη στα μέσα του ημιχρόνου.

Επόμενο φιλικό τεστ για τον Πανακρωτηριακό στις 21 του μήνα, πάλι στο Ρέθυμνο, αυτή τη φορά κόντρα στην Επισκοπή.  

Ρεθυμνιακός (Νίκος Καραδάκης): Δημητριάδης, Μαρουλάκης, Γιαννακόπουλος, Ταμάμης, Κουδουνάκης, Δροσάκης, Δελήμπασης, Νεμπιάι, Αντίοχος, Φοβάκης, Σηφακάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κυριακόπουλος, Γάσπαρης, Σιορε, Ψωρογιαννης, Βάρδας, Καψάλης, Πλεύρης, Χότζα, Μερτίρι, Αντιασβίλι, Παλιερακης, Πολιουδάκης, Τουρνάκης.

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Τσομπάνογλου): Συροκάκης, Λιονάκης, Παπακαστρήσιος,  Αναστασόπουλος, Βουρβαχάκης, Ρουσάκης, Μάστορας, Δρακάκης, Βασιλομιχελάκης, Σκουλάς, Καρλίτο.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χριστουλάκης, Δάλλας, Κελάκης, Βέρδος, Μπάτζιο, Μπαγετάκος, Γιαπιντζάκης, Νικολακάκης, Γουργιώτης

karta antonis garden